Wat lezers vinden

Op onze rustdag tijdens onze fietsvakantie heb ik je boek in 1 ruk uitgelezen. Mooie zinnen en taalvondsten. Soms misschien wat te popi, soms, maar daardoor wel heel actueel en eigentijds. Mooi thema ook natuurlijk: ziekte, trouw, vreemdgaan, liefde, zin in het leven. Waarom leven we eigenlijk? Het zette me aan het denken in elk geval en soms moest ik grinniken. Kortom: heel erg gefeliciteerd met je boek en bedankt voor het schrijven ervan!

Jan Bos

Ik ben erg onder de indruk van je eerste boek: stukje herkenbaarheid uit mijn eigen studententijd in Groningen, de hechte vriendschap tussen vriendinnen en dan het onbeschrijfelijke leed van een moeder, vrouw en minnares. Het zette me weer even met beide benen op de grond, pluk de dag en geniet van elke dag.

Aletta Kwant

Soms zijn de emoties en gedachten rauw weergegeven. Het lijkt wel alsof ik tijdens het lezen in het hoofd van de hoofdpersoon ben beland en met haar meereis, in een stukje van haar reis met kanker. Het boek leest makkelijk en snel, een echte aanrader! Ik heb genoten van de openheid, helderheid en de ongedwongen wijze waarop Ans dit boek heeft geschreven!

Simone van Vliet

Zo knap om te zien hoe Ans enerzijds de vaart in het verhaal weet te houden en anderzijds het geduld heeft om karakters en verhaallijnen goed tot ontwikkeling te laten komen. Kortom, een goed en interessant verhaal in een zeer leesbaar jasje.

Hilde Kerssies-Booij

Vandaag heb ik, in 1 dag, met tuinwerkpauzes er tussendoor, jouw boek uitgelezen! Een mooi boek die me direct het verhaal in sleurde, goed geschreven en vooral de tweede helft vond ik mooi en ontroerend. Eerste helft ook wel maar was iets ‘gewoner’. Heel knap gedaan!! Ik ga hem zeker aanbevelen aan leesliefhebbers in mijn omgeving.

Ina Roelfs

Afgelopen week heb ik jouw boek Kankerwijf gelezen. Een aangrijpend verhaal met een vleugje humor er in. Voor mensen die dit zelf hebben meegemaakt, is dit heel herkenbaar. Cool dat je een verhaal zo op papier kunt zetten. Ik bewonder jouw schrijftalent en kijk uit naar jouw volgende boek!

Helma Smit

Tijdens onze reis las ik je boek in een keer uit. Wat goed dat je dit zo hebt kunnen verwoorden. Het leest makkelijk, al is het thema pittig. Laten wij zorgen voorlopig nog lekker gezond te blijven.

Karien Melman

Super mooi geschreven boek. Ik heb het met een lach en een traan in één keer uitgelezen.

Petra Mollink

Je verwacht het niet maar ik heb je boek al uit. Gebeurt zelden dat ik een boek in 1 dag uitlees dus dat is een compliment!!!

Albert van Duijn

De titel van je boek maakte dat ik dacht, dat boek wil ik lezen. Ik begon erin en kon hem haast niet meer weg leggen. Dat is bijzonder want de meeste boeken lees ik niet uit. Wat zal ik zeggen: gevoelig, emotioneel, grappig, herkenbaar, pakkend. Echt een goed boek!

Hennie de Groot

Het boek Kankerwijf is een boek met een heldere boodschap. Hier en daar vind ik het verhaal heel herkenbaar maar ook schokkend. Hij is gelezen met een lach en een traan. Er zitten stukjes in het boek daar hoor ik wat je hebt geschreven, je zeggen en de emoties zijn zo beschreven dat het voelbaar was voor mij. Ik werd in het verhaal gezogen en heb het boek dan ook in 1 ruk uitgelezen.

Yvonne Radix-Wolters

Je boek heb ik uit! Wow, ik vind ‘m prachtig. Meerdere keren met tranen in mijn ogen gezeten. Soms tijdens de zo herkenbare momenten in ‘t UMCG (daar werd mijn dochter bestraald, dus zag ‘t echt voor me) en bij de artsen, de spanning tijdens heftig nieuws. Maar moest ook echt lachen over hoe je de relatie met de ouders beschreef. Ik herken daar mijn eigen ouders in. Zo grappig.

Esther Everse Poortvliet

Pin It on Pinterest